1UURSjow – Zondag 16 juli 2023

Aanmelden 1UURSjow
Wil jij optreden in de 1UURSjow van Levenslied Den Bosch? Dat kan! Wij geven maximaal 5 artiesten de kans zich in een showcase te presenteren op Levenslied Den Bosch 2023. Je bent zondag 16 juli beschikbaar tussen 13.00 en 15.00 uur op de Markt te ’s-Hertogenbosch.

Hoe kun je je aanmelden?
Stuur een mail aan info@levenslieddenbosch.nl en meld daarin: naam, woonplaats, leeftijd, mailadres en mobiel telefoonnummer.

Je stuurt tevens een recente foto van jezelf mee en eventuele linkjes naar filmpjes op YouTube. Motiveer kort waarom jij je wilt presenteren tijdens de “1UURSjow 2023” en 5 liedjes die je graag zou willen zingen tijdens je optreden.

Eigen nummers genieten de voorkeur. Zing je een nummer van iemand anders geef dan ook de naam van de originele artiest door. Je mag geen medley en nummers van optredende artiesten zingen. De nummers mogen niet langer duren dan 3min 30.

Je aanmelding, per mail, moet voor zondag 2 juli a.s. bij ons binnen zijn via info@levenslieddenbosch.nl.  Vanaf maandag 10 juli a.s. zullen wij iedere dag één van de artiesten bekend maken via onze Facebook & Instagram pagina.

De organisatie van Levenslied Den Bosch zal in samenwerking met deskundigen op het gebied van het Levenslied een keuze maken. Zowel de gelukkigen als alle andere aanmelders ontvangen tijdig bericht over de uitslag. De gelukkigen mogen pas publiciteit maken voor hun optreden vanaf het moment dat hun deelname via Facebook & Instagram bekend gemaakt wordt.

Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd