1 UUR SJOW 2018

ZONDAG 10 JUNI 2018

Aanmelden 1 uur Sjow
Wil jij optreden in de eerste 1 uur Sjow van Levenslied Den Bosch? Dat kant! Wij geven maximaal 10 artiesten de kans zich in een showcase te presenteren op Levenslied Den Bosch 2018. Daarvoor moet je op zondag 10 juni beschikbaar zijn tussen 13.00 en 15.00 uur op de Markt te ’s-Hertogenbosch.

Wat moet je doen?
Stuur een mail aan info@levenslieddenbosch.nl en meld daarin: Naam, woonplaats, leeftijd, mailadres en mobiele telefoonnummer.

Je stuurt tevens een recente foto van jezelf mee en eventuele linkjes naar filmpjes op YouTube. En je motivatie waarom jij je wilt presenteren tijdens de “1 uur Sjow 2018” en 5 liedjes die je graag zou willen zingen tijdens je optreden.

Eigen nummers genieten de voorkeur. Zing je een nummer van iemand anders geef dan ook de naam van de originele artiest door. Je mag geen medley zingen en de nummers mogen niet meer dan 3’30 duren.

Je aanmelding, per mail, moet voor zondag 13 mei a.s. bij ons binnen zijn via info@levenslieddenbosch.nl. Van zaterdag 19 mei zullen wij iedere dag één van de artiesten bekend maken via onze Facebook pagina.

De organisatie van Levenslied Den Bosch zal in samenwerking met deskundigen op het gebied van het Levenslied een keuze maken. Zowel de gelukkigen als alle andere aanmelders ontvangen tijdig bericht over de uitslag. De gelukkigen mogen pas publiciteit maken voor hun optreden vanaf het moment dat hun deelname via Facebook bekend gemaakt wordt.

Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd.